Oldalak

2015-09-23

A soros összeesküvés-elmélet

Összeesküvés-elméletből sosincs hiány, a sor a migránsválsághoz kapcsolódó konteókon (KONspirációr TEÓria) van. Nézzük a soros elméletet: A Sky News egyik riportere találta meg Leszbosz szigetén, valószínűleg egy felborult csónakból sodorta partra a víz az arab nyelvű kis füzetet, amit állítólag a Törökországból Görögországba átkelőknek osztogatnak. Ez egy útikalauz migránsoknak, térképekkel, telefonszámokkal és jogi információkkal, hogy segítsék a migránsokat minél könnyebben bejutni az EU-ba. A kiadványban részletes jogi információkat is találnak, hogy melyik országban, mit kell tenni, mondani a bevándorlási hivataloknál, hogy ne tudják őket visszafordítani. Tehát ez nem jogsegély, hanem részletes útmutató, hogy miket kell hazudni, hogyan lehet megtalálni a kiskapukat, hogyan lehet kijátszani a jogszabályokat.
Ezeket az információkat két szervezet terjeszti, a Watch The Med, ami papíron a Földközi tengeren való biztonságos átkelést segíti, és a W2EU (Welcome to Europe), ami a honlapján keresztül látja el információkkal a migránsokat, és tiltakozásokat szervez az európai határok védelme ellen (resistance against the european borderregime). Ez utóbbi tevékenység annyiban érdekes, hogy a röszkei határátkelőnél történt zavargásnál az embereket hangosbeszélővel felheccelő férfi kezében lévő megafonon az állt: BORDERS KILL. Hasonló céllal, a határok ellen történő tüntetéshez használhatták már a múltban is ezt a megafont. Ahogy feltűntek olyan professzionális minőségű, feliratos molinók is, amiket egész biztosan nem helyben, hevenyészve állítottak elő, hanem komoly pénzért úgy gyártottak le. Tehát ami Röszkén és a Keletinél történt, nem spontán dolog volt, arra jó előre készültek, olyanok, akik már a múltban is csináltak ilyesmit.
A migránskézikönyv osztogatása mögött a hírek szerint Soros György egyik alapítványa áll. Nézzük, mit ír a Wikipédia Soros (született Schwartz) Györgyről: magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász. 1992-ben az úgynevezett „fekete szerdán” masszív spekulációval kiütötte az angol fontot az akkori európai átváltási mechanizmusból. A Forbes magazin 2014. májusi listája szerint az Egyesült Államok 17., a világ 29. leggazdagabb embere. Jelenleg is tagja a Bilderberg-csoportnak. Hoppá, Bilderberg, máris a konteók sűrűjében vagyunk. De még nincs vége. Az olasz líra értékvesztése 1992-ben kezdődött, miután Soros György képviselői találkoztak II. Erzsébet angol királynő Britannia nevű jachtján, amikor őfelsége és az összegyűltek Olaszország gazdasági és politika intézményrendszere ellen irányuló csapást vitatták meg. Orosz és nyugati elemzők szerint a 2003-as grúz rózsás forradalom sikere az ő finanszírozása és szervezése nélkül aligha lett volna elképzelhető. Az Egyesült Államok 2004-es elnökválasztása során, a George W. Bush megbuktatására tett erőfeszítések nagy összegű támogatásával. A 2006. évi ukrán narancsos forradalom sikeres támogatásával elérte Ukrajna politikai irányultságának megváltozását. Fehéroroszországban az ellenzéki erők támogatása miatt persona non gratának nyilvánították. Az amerikai jelzáloghitel-válságot a második világháború előtti nagy gazdasági világválsághoz hasonlította. Ennek ellenére, bár Soros vetélytársai óriási összegeket veszítettek a válságon, Soros György tovább gyarapította vagyonát. 2008. október 9-én a Soros Fund Management állt az OTP Bank megtámadása mögött. Ezen a napon az OTP részvényei 22%-ot estek.
A röszkei zavargásban részt vett másik fickót (nem a hátizsákost, hanem a szakállast) elfogták Győrben. Az Ahmed H. néven emlegetett személyt a TEK letartóztatta. Először csak annyi hír jött, hogy volt nála útlevél schengeni vízummal, tehát érthetetlen, miért próbált meg erőszakkal, a rendőröknek ultimátumot adva, illegálisan bejutni az országba, mikor legálisan is beléphetett volna. Később aztán olyan hírek jöttek, hogy nem csak ez az egy útlevél volt nála, hanem összesen 7, más hírek szerint 9, és ezek egyike sem tűnik hamisnak, és mindben van schengeni vízum is. A férfi ugyan nem terroristaszervezetnek, hanem egy olyan legális iszlamista szervezetnek a tagja, amit gyakran használnak fedőszervként a terrorista csoportok, hogy utaztassák az embereiket. És más tüntetéseknél, pl. a Keletinél is olyan, gyanús alakok irányították az embereket, akik aztán nem tartottak a tömeggel, és felszívódtak.
Na, akkor rakjuk össze az elméletet. A migránsokat úgy küldik, szervezetten utaztatják az Unióba. Mesterségesen szítanak köztük feszültséget, keltenek zavargásokat. Mindezt a Bilderberg / USA / cionisták* csinálják. (*nem kívánt rész törlendő) Céljuk Európa iszlamizációja / politikai destabilizálása / pénzügyi válságba hajszolása, mindezt azért, hogy még szorosabb integrációt kényszerítsenek ki / az EU-t, mint gazdasági vetélytársat leradírozzák a térképről / megőrizzék a Dollár vezető szerepét / bosszút álljanak a holokausztért. Mindenki tetszése szerint választhat. OK, némelyik még hihetőnek is tűnhet. Amit nem értek, hogy az európai vezetők hogyan asszisztálhatnak ehhez. Kizárt, hogy ami a sajtóhírekből összemazsolázható, arról ne lenne rég tudomása a nemzetbiztonsági szolgálatoknak. Látszik, hogy ami történik, az nem spontán, hanem szervezett, mesterségesen gerjesztett dolog. Európa vezetése pedig már nem is a homokba, hanem a saját seggébe igyekszik minél mélyebbre dugni a fejét.

6 megjegyzés:

Szabi írta...

Gyors egymásutánban olvastam végig a három posztot. Kár, hogy nem ilyeneket tanítanak töri órákon, talán nem lenne olyan unalmas.

AncsaT írta...

Fecó ma megkérdezte, hogy mi van ezekkel a migránsokkal? A Google Maps segítségével átnéztük, hogy honnan jönnek (Közel-Kelet, Észak-Afrika, Egyenlítői Afrika, Dél-Ázsia), miért jönnek (polgárháborúk, szegénység, munkanélküliség, klímaváltozás, éhezés), hol háborúznak (Arab tavasz államai; Szíria, Irak - ISIS; Nigéria, Csád, Kamerun - Boko Haram; Afganisztán, Pakisztán - tálibok, Al-Kaida). Aztán végignéztük a migrációs útvonalakat, azok hogyan változtak, és mi várható a horvát határ lezárásakor. Nagyon érdekelte, egy csomót kérdezett. Egy fél óra lehetett, de földrajzból és töriből többet tanult, mint a suliban egy hónap alatt. Ki kéne találnom a migráció elemi matematikáját, és akkor a tanítványaimat is tudnám motiválni. :)

Szabi írta...

Unalmas tárgyat választottál. :p
Bár a suliban mi nem az? :s

AncsaT írta...

Nem unalmas, hanem egzakt. Ennél fogva az alapoknál nem várnak nagy meglepetések. Középszinten már azért felsejlik valamiféle harmónia, és a csúcson izgalmakat is tartogat.
A suliban diákként egy csomó dolgot szerettem. Például az óraközi szüneteket. :)

Szabi írta...

A nyári szünet a legjobb :D

AncsaT írta...

Kétségtelenül. :)

Megjegyzés küldése